Hodnocení obchodu

5,0 280 hodnocení
Přidat hodnocení
5
279x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petra K. | 20.9.2021
Maximální spokojenost. Překrásné provedení, pečlivě zabaleno. Nejhezčí aromalampa, jakou jsem kdy měla. Difuzér je skvělý nápad a je také moc krásně udělaný. Mohu jen doporučit. Opravdu jsem si udělala k narozeninám radost!
JC Avatar autora Jindřiška Chalupská | 20.9.2021
Jsem velice spokojená. Nádherné knopky. Velká spokojenost. Děkuji
E Avatar autora Eva | 20.9.2021
dobrá komunikace, krásné úchytky, spokojenost.
J Avatar autora Janina | 14.9.2021
Krásné výrobky, jedinečné na trhu.
P Avatar autora Pavla | 14.9.2021
Kvalita a náááádhera
E Avatar autora Eva | 13.9.2021
Krásné produkty, perfektní doručení, doporučuji
LM Avatar autora Lenka Martinů | 9.9.2021
Velmi rychlé vyřízení objednávky, pečlivě zabaleno, krásný a kvalitní výrobek. Doporučuji.
OP Avatar autora Olga Poulová | 7.9.2021
Váš e- shop je v dnešní době pohlazení na duši. Za krásné výrobky, skvěle nafocené, nadšení a pohodu, kterou nabízíte, vám moc děkuji a určitě znovu nakoupím. Velká spokojenost.
L Avatar autora Lucie | 3.9.2021
Na difuzér jsem si brousila zuby už nějakou dobu - a konečně jsem si udělala radost. Je nádherný, zvoneček, který jsem si k němu přikoupila, jej nádherně doplňuje a dělá mi denně radost v obýváku. Moc děkuji, vaše práce je krasná a poctivá. Ať se vám daří!!!
Avatar autora L. | 30.8.2021
Komunikace obchodu a rychlost dodání. Krásně zpracované úchytky.
Avatar autora Sabina Šírová | 24.8.2021
Krásná keramika, jen misky jsem měla koupit dvě, protože jsem zjistila, že miska je úžasná jako svícen na čaj.svíčku, tím pádem esenc. oleje zase nemám do čeho uložit.....asi budu muset ještě jednu dokoupit. Doporučuji.
PU Avatar autora Petra Urbanová | 17.8.2021
Skvěle zabalené zboží, nádherná keramika, skvělé. Doporučuji
J Avatar autora Jospe | 9.8.2021
Nespokojen. Po strouhani zůstává spousta česneku mezi trny struhadla a nedá se odstranit. Struhadlo by mělo umožňovat strouhani v jednom směru a tak umožnit odstranit všechen nastrouhaný cesnek. Škoda, jinak je provedení struhadla pekne až na to jeho nepraktické používání .
G Avatar autora Gábina | 30.7.2021
stále skvělé produkty
I Avatar autora Iveta J. | 19.7.2021
Skvele! Uchytky vypadaji krasne, mam vice barev:-)
A Avatar autora Andrea | 19.7.2021
Nádherné výrobky s duší a skvělá komunikace.
M Avatar autora Marie | 9.7.2021
Dnes přišly úchytky a jsou překrásné! Moc děkujeme za velmi rychlé dodání.
M Avatar autora Mirka | 27.6.2021
Prekrásne veci a úžasný prístup...rýchla výroba a dodanie ...ďakujeme
E Avatar autora Eva | 15.6.2021
Krásné zboží, pěkně zabalené.
V Avatar autora vanda | 11.6.2021

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 281

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.