Hodnocení obchodu

5,0 531 hodnocení
Přidat hodnocení
5
528x
4
0x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
MN Avatar autora Magdaléna Nguyenová | 18.5.2020
Krásná práce, rychlé dodání, velmi vstřícná komunikace, jsem nadmíru spokojená a Keramiku Vanyu vřele doporučuji.
HB Avatar autora Helena Boušková | 18.5.2020
Velice rychlé vyřízení a dodání :-)
JR Avatar autora Jolana Rot | 18.5.2020
Děkuji za krásné zápichy na bylinky, dodaly mé zahrádce úplně jiný rozměr! Velké plus dávám i za stylové přírodní balení. Objednávka zcela jistě nebyla poslední!
Avatar autora Lenka Šebelová | 12.5.2020
Super rychle jednání a vstřícnost. A hlavne nadherne stylové zboží!!
ML Avatar autora Martin Lagarde | 11.5.2020
supeeer
GV Avatar autora Gabriela Vidlička | 4.5.2020
Krásne, precizne s laskou zpravované produkty ... dělají nam doma radost a kouzelnou atmosféru ❤️
VK Avatar autora Veronika Kuzmiaková | 4.5.2020
Nadherna rucna vyroba. Prijemna komunikacia a velka ochota !
JA Avatar autora Jaroslav Anděl | 4.5.2020
Vynikající produkty, za dobré ceny a rychlí doručení
ML Avatar autora Miluše Langerová | 3.5.2020
Naprosto úžasné knopky, dali kredenci po babičce naprosto nový rozměr. Jednání velmi rychlé, zabalení precizní. Na to jak dlouho jsem hledala jsem nemohla vybrat lépe. Všem mohu jen doporučit.
ZR Avatar autora Zuzana Revilakova | 30.4.2020
S objednanym zbozim jsem velice spokojne, vsechno je nadherne, precizne vyrobeno, navic bonus v baleni bez kousku plastu. Radost nakupovat :)
LM Avatar autora Lucie Mečlová | 28.4.2020
S provedením i vyřízením objednávky jsem velmi spokojená a rozhodně to nebyla má poslední objednávka. Velice děkuji, krásná práce!
LL Avatar autora Lea Ládrová | 27.4.2020
Velmi krásná ruční práce. Moc jsem spokojená s přístupem i výrobky. Doporučuji a děkuji !!!!
S Avatar autora Světlana V. | 27.4.2020
Zboží přišlo rychle, krásně a bezpečně zabalené. Aromalampy jsou nádherné, stejně tak i zápichy. Určitě to nebyl poslední nákup na obchodě. Velice doporučuji.
V Avatar autora Veronika | 27.4.2020
Nádherné zápichy na bylinky, krásně zabalené a rychle vyřízené.
L Avatar autora Lenka | 25.4.2020
Vše v pořádku.
J Avatar autora Jana | 24.4.2020
Dobrý den, aromalampa je nádherná. Doporučuji všem!!!!!!!! Moc děkuji
LT Avatar autora Lenka Truhlářová | 23.4.2020
Nádherné zápichy na bylinky. Moc děkuji.
BR Avatar autora Barbora Rutová | 23.4.2020
Úžasné doplnění bylinkové zahrádky.
KH Avatar autora Kateřina Hoďáková | 21.4.2020
Naprosto krásné a kvalitní zboží.
KK Avatar autora Kateřina Kukla | 16.4.2020
Jednìm slovem nádhera. Překràsne barvy a styl. Aromalapy jsou precizně vyrobeny. Difuzèr tež. Nevidela jsem krásnějšì věci. A zabalenì...krabičky. V této neklidnè době mě věci z keramiky Vanya rozsvitilo domov. Děkuji

Stránka 25 z 27 , položek celkem: 532